|
Четвер, 12.12.2024, 03:47 | Кабінет літературного краєзнавства Сайт Мірошник Інни Олексіївни
|
Новорічні привітання
| |
genamir | Дата: П`ятниця, 21.12.2012, 23:20 | Сообщение # 1 |
Admin
Статус: Offline
| Незабаром Новий рік Переступить Ваш поріг! Хай до Вас він завітає З тим, що серце забажає.
Хай Рiздвяне Янголятко Принесе кохання в хатку, Поцiлунки i дарунки Тiльки вищого гатунку. Хай лунаe в хатi смiх - З Рiздвом Христовим вас усiх!
|
|
| |
genamir | Дата: Вівторок, 01.01.2013, 15:04 | Сообщение # 2 |
Admin
| З Новим роком, браття милі, В новім щастю, в новій силі Радісно вітаю вас І бажаю, щоб в здоров”ю, В мирі, з братньою любов”ю, Відтепер ішов нам час. Щирій праці Бог поможе! Дай вам Боже все, що гоже Іван Франко
|
|
| |
genamir | Дата: Вівторок, 01.01.2013, 22:54 | Сообщение # 3 |
Admin
| З Новим Роком! З Добрим Роком, Що ступив широким кроком На поріг у Вашу хату і веселу і багату. Новорічне Вам Вітання і найліпші побажання, щоб були завжди здорові, жили в радості й любові, Щоби гарно Вам велося і задумане - збулося, Хай Вас Бог благословить, В Новім Році - Хай Щастить!!!
|
|
| |
genamir | Дата: Середа, 02.01.2013, 18:41 | Сообщение # 4 |
Admin
| Рік Зміїний – рік любові, Хай же будуть всі здорові. Море сміху я бажаю, З Новим роком вас вітаю!
|
|
| |
genamir | Дата: Субота, 05.01.2013, 22:26 | Сообщение # 5 |
Admin
| З Новим Роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть тільки добробут, мир і достаток. Міцного здоров’я, творчого натхнення, здійснення особистих та професійних планів. Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом, Зігріє вам сердце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, Оселяться щастя та спокій у нім! З наступаючим Рiздвом Христовим!
|
|
| |
genamir | Дата: Субота, 05.01.2013, 22:30 | Сообщение # 6 |
Admin
| На Різдво в батьківську хату Нас скликає коляда. Рада мама, радий тато. Тут Господня благодать. Пада сніг чи хуртовина, Чи тріскун морозить вуха… Найсвятіша в світі днина – День народження Ісуса.
|
|
| |
genamir | Дата: Неділя, 06.01.2013, 19:54 | Сообщение # 7 |
Admin
| Вітаю Вас, господарі, із Різдвом Христовим! Щоб Вам щастя квітло вінком калиновим! Щоб над Вашим домом любов розквітала, А під мирним дахом згода панувала! ВЕСЕЛОГО РІЗДВА та ЩАСЛИВОГО НОВОГО РОКУ!
|
|
| |
genamir | Дата: Неділя, 06.01.2013, 19:57 | Сообщение # 8 |
Admin
| Хай Різдво з тим завітає, Чого серце забажає. Хай несе у кожну хату Щастя, радості багато, Хай різдвяна добра казка Подарує тепло й ласку, Хай різдвяні світлі зорі Знищать смуток весь і горе! Щастя, радість ідобро Хай несе до Вас Різдво!
|
|
| |
genamir | Дата: Неділя, 13.01.2013, 07:34 | Сообщение # 9 |
Admin
| Щедрівочка щедрувала, гарну пісню співала Господарів з Новим роком, з Василем вітала, Засівальники зерном в хаті посипали, Здоров'я, щастя, любові всім бажали: Щоб росли жито і пшениця Та всяка пашниця на обійсті, Щоб добро в господарів було І тільки множилося воно. Як ластівочка гніздечко звиває, Так і ви своє господарство розвивайте, Свої таланти приумножайте Та тільки користь майте. Як ластівочка своїх діток годує, викохує, То й ви, господарі, своїх дітей викохуйте, В любові та злагоді, щоб вони зростали, Та гарними господарями в своїй країні стали. Хлопці - козаками, а дівчата- господинями, Щоб гордість за своє покоління ви мали, Нехай розвивається якнайкраще наша Україна, Наша велика домівка, наша Батьківщина. З Новим роком!!! З Василем!!!
|
|
| |
genamir | Дата: Неділя, 20.01.2013, 15:13 | Сообщение # 10 |
Admin
| Нехай Дід Мороз у Новому Році Подарує Вам успіх на кожному кроці, Баксів, євро 2 вагони, Червоних троянд 2 мільйони, Відпустку місяців на три На Гаваях і Балі, Лексус або ламборджині, Ванну, наповнену мартіні Хай щастя в життя твоє прийде І весь час з тобою вже буде!
Здрастуй, друже мій - це Я, Добродушна я Змія! У рік я новий входжу, Тобі щастя знаходжу. Бережи свої побажання І нехай збуваються всі привітання!
Дракону ми рукою махаємо услід, Змія в свої права нині вступає. Бажаю жити в цьому році без бід, Нехай символ року ніколи не кусає. Нехай багато-багато щастя принесе, Нехай настає Новий довгоочікуваний Рік А що не вдалося – все мине. І в ньому лише радість буде повік! Привітання з Новим роком Змії
В Зміїний рік тобі бажаю, Щоб життя було неначе в раю, Змія щоб гроші приносила, І щоб вона з тобою дружила! Поздоровлення з новим роком 2013 для подруги
У новий рік бажаю терміново: шубу з норки дуже довгу, діамантів і сапфірів, двоповерхову квартиру, Мачо м'язистого, Бентлі сріблястого, Нехай від сміху тріщить твій живіт, Ось такий мій вітальний привіт.
|
|
| |
genamir | Дата: П`ятниця, 26.07.2013, 15:08 | Сообщение # 11 |
Admin
| Коли проб'є дванадцята година, І старий рік зустрінеться з Новим, Хай пощастить і Вам, і всій родині, Ми зичимо, щоб посміхнулись Ви! Хай казку принесе на крилах вечір, І казка щоб затрималась на вік, І під ялинку щоб чарівні речі Приніс Вам щедрий дядько Новий рік!
|
|
| |
genamir | Дата: П`ятниця, 26.07.2013, 15:33 | Сообщение # 12 |
Admin
| На щастя, на здоров’я, на цей Новий рік,
Я ледве торбинку до Вас приволік.
А в тій торбинці місяць ясненький,
Щоб на Вашому столі завжди був хлібець біленький.
А в тій торбинці яснії зорі,
Щоб гарно родилось на Вашому полі.
А в тій торбинці листячко з дуба,
Щоб була здорова вся родина Ваша люба.
З тій торбинки все Вам викладаю,
Але в торбинку покласти прохаю,
Кільце ковбаски, кавальчик сала, яблучок пару,
Можна покласти й меду горнятко,
щоб в 2013 році Вам було солодко й гладко!
|
|
| |
genamir | Дата: П`ятниця, 26.07.2013, 15:39 | Сообщение # 13 |
Admin
| Нехай ялинка сяє вам вогнями, І щастя залишається із вами, І Новий рік кохання принесе. Старому року вибачте усе, А новорічну ніч не гайте марно – Тепер зима, а навкруги так гарно! Нехай бажання здійсняться, як треба, І все, що лиш бажаєте для себе Іде тихенько у реальність з мрій, Ви назавжди забудьте горе й біль, Добро хай йде із вами крок за кроком – Вітаю всіх вас з Новим роком!
Хай Новий рік успішним буде! Висот, здобутків, перспектив! Найвищий рейтинг хай здобуде Довірений Вам колектив. Родині, друзям, Вам – достатку. Здоров’я, щастя щоб було! Тріщать морози лиш на дворі, В душі – нехай завжди тепло!
|
|
| |
genamir | Дата: П`ятниця, 26.07.2013, 15:41 | Сообщение # 14 |
Admin
| Я тобі побажаю Новорічного щастя, Може, долю вблагаю І попрошу, як вдасться.
І посію пшеницю Золотисту, як сонце, Щоб тобі, білолиця, Світив вогник в віконці.
І посію ячменем На поріг, на загату, Півмішка, повні жмені, Щоб була ти багата.
І вівсом побажати Дозволь хату бажану, Щоби хлопці вусаті Не чіплялись незванно.
І посію орішком Тим лісковим, кедровим, Щоб всміхалась хоч трішки І щоб була здорова.
І посію травою З усіма квіточками, Щоб ти була Весною, Усміхалась піснями.
|
|
| |
genamir | Дата: П`ятниця, 26.07.2013, 15:43 | Сообщение # 15 |
Admin
| Рано-вранці до схід сонця Стукнув Ангел у віконце. Він прийшов мені сказати, Щоби Вам повіншувати. Щоб були Ви всі здорові, Врожаї збирали нові, Кукурудзу,просо- На багату осінь, Щоб були Ви гарні,пишні, Як весною вишні. Сію,вію,посіваю, З Новим роком Вас вітаю! Не на рік, не на два, А на многії літа
Сію пшеницею,сію зерном Сію з душею і щирим добром. Сію у хаті,сію для всіх Щоб не минав вас радісний сміх. Щастя , здоров'я бажаю для вас Щоб життя було,як скриня прикрас.
|
|
| |
Мірошник Інна Олексіївна © 2024 |
|
| |