Четвер, 28.03.2024, 16:13

Кабінет літературного краєзнавства

Сайт Мірошник Інни Олексіївни

Головна
|RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: genamir  
Форум » Давайте поспілкуємося!!! » Сторінки спілкування » Відгук про телепередачу
Відгук про телепередачу
asdaДата: Субота, 08.12.2012, 16:49 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувачі
Сообщений: 18
Репутация: -1
Статус: Offline
У кожної людини є своя улюблена телепередача. Пропоную вашій увазі думки моїх однокласників. А яка передача зацікавила вас?

Пісня...Вона є однією із святинь кожного народу, його найціннішим духовним скарбом, гордістю і красою, геніальною поетичною біографією. З давніх-давен уславилася Україна як піснями, які дбайливо передавалися від покоління до покоління, так і відомими виконавцями. До їх складу можна віднести І. Козловського, Д.Гнатюка, С.Ротару. З кожним днем сузір'я талановитих співаків поповнюється все новими і новими іменами. Як добре, що сьогодні молоді виконавці можуть проявити себе на різних конкурсах, телевізійних шоу. В цьму сенсі можна відмітити програму "Голос країни", яка не тільки є моєю улюбленою телепередачею, але й мільйонив українців. Мене дуже вразило те, що продюсери дали можливість продемонструвати свої здібності учасникам незалежно від віку, етнічної принадлежності та матеріальних статків. Телепередача цікава вдалим підбором ведучих - А. Даманським та К. Осадчою, які є справжньою окрасою проекту. Мені особливо запам'яталися виступи таких учасників: І. Ганзери, М. Яремчук, А. Матвієнко. Вони не залишили байдужими до своїх пісень, мабуть, жодного глядача в залі чи біля телевізора.Слід відзначити вдало продуманий сценарій проекту, згідно якого тільки талановиті, справді обдаровані учасники долають складні етапи до своєї перемоги.

Василенко Тарас

Додано (08.12.2012, 16:11)
---------------------------------------------
В наш час на телебаченні дуже багато різноманітних за жанром і темами телепередач. Є повчальні, музичні, інформаційні. На різний смак. Але з особливою повагою хотілось би відзначити телепрограму "Чекаю на тебе", яка йде на різних каналах і транслюється багатьма мовами. різною мовою. Ачому? Тому що в цій передачі розповідається про наболіле в житті кожної людини, яка втратила рідних: сина чи доньку, дідуся чи безвісті пропавшого брата, кохану людину чи однокласника... Люди приходять у студію зі своїм болем і горем, чекають і сподіваються на диво. Люди, які працюють в даному проекті, чуйні, добрі. Вони з болем в серці вислуховують кожного і роблять все, щоб допомогти. А яке щастя, коли люди, які шукали довгі роки одне одного, знаходяться і відбувається довгоочікуванна зустріч! Слози радості на очах, букети квітів, обійми і довгі розмови про минуле, про згаянний час. Тому,будь ласка, бережіть один одного, цінуйте, довіряйте, умійне слухати і розуміти своїх близьких і рідних людей! Завжди будьте разом, однією сімєю, дружною, веселою. Бережімо тих, хто поруч з Вами!

Музика Євген

Додано (08.12.2012, 16:36)
---------------------------------------------
"Вижити будь-якою ціною"- це пригодницька передача на каналі" Discovery Chanel", у якій ведучий Беар Гріллс висаджується у всіляких диких місцях і показує глядачам, як вижити і знайти допомогу. Беар Грілс - фахівець з виживання, колишній солдат британського спецназу, показує, як треба вести себе при авіа- або морських катастрофах. При собі він має зазвичай ніж, флягу з водою, кремінь і іноді мотузку. Цю програму варто подивитися, бо з неї ти отримаєш безцінний досвід і велике задоволення від перегляду.

Сень Олексій

Додано (08.12.2012, 16:49)
---------------------------------------------
Кожного дня на телеканалі 1+1 йде чудова телепередача "ТСН" або телевізійна служба новин. В цій передачі яскраво висвітлюються події, які відбулись в Україні та світі. Я вважаю, що найбільш яскраві частини передачі - це сюжети про стихійні лиха та катастрофи, які вражають своїми маштабами та руйнацією.Слід відзначити чудову дикцію у ведучих та журналістів. Я поважаю тих кореспондентів, які ведуть зйомки з гарячих точок і місць, де відбуваються катастрофи. Передача цікава тим, що правдиво висвітлює новини у світі і доносить їх до українців. Тож побажаймо кореспондентам телеканалу це робити і надалі.

Романчук Богдан


Сообщение отредактировал asda - Субота, 08.12.2012, 16:51
 
Форум » Давайте поспілкуємося!!! » Сторінки спілкування » Відгук про телепередачу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Мірошник Інна Олексіївна © 2024