Четвер, 25.04.2024, 22:09

Кабінет літературного краєзнавства

Сайт Мірошник Інни Олексіївни

Головна
|RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: genamir  
Форум » Давайте поспілкуємося!!! » Сторінки спілкування » Чому молодь любить спілкуватися в інтернеті?
Чому молодь любить спілкуватися в інтернеті?
genamirДата: Понеділок, 12.09.2011, 22:07 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Сообщений: 191
Репутация: -1
Статус: Offline
Як думаєте ви?
 
VkДата: Понеділок, 10.10.2011, 20:47 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Користувачі
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
Для молоді світ Інтернету став незамінним помічником у багатьох починаннях. З ним можна порадитися, поділитися своїми тривогами, весело провести час, завантаживши в свій комп'ютер цікавий фільм або мультик. А ще знайти багато нових друзів, поспілкуватися з однокласниками і однокурсниками. Він став надійним помічників у навчанні та іншому будинку. Сьогодні молодь вже мало уявляє своє життя без Інтернету. На доказ вищесказаного наведу кілька прикладів з опитування старшокласників.
Що стосується барвистого світу фільмів, музики і картинок - в таких сайтах багато представників молоді почуваються як риба у воді. У їх пошуку у всесвітній павутині за п'ятибальною системою справляються на «відмінно»!
В Інтернеті можна грати в гру не з комп'ютером, а з такими ж гравцями, як і ти. Всі учасники можуть перебувати в різних куточках віртуального міста, в інших країнах. Причому кількість гравців не обмежена. І хотілося б зауважити, ігри є на будь-який смак: стрілялки, шахи, шашки і т.д.
Машини, тюнінг, новинки - це ще одна з улюблених тем в Інтернеті, якій представники підростаючої сильної половини людства приділяють свій вільний час. А ось прекрасна половина людства воліє відвідувати сайти про моду, аксесуарах, зачісках, косметиці, красу і здоров'я, гороскопи. Але крім розваг молодь використовує Інтернет як засіб масової інформації, адже за допомогою інтернету можна дізнатися останні новини, дізнатися про новинки кіноіндустрії. Так само в інтернеті знайдеться все що душі завгодно, будь це курсова робота або нова пісня улюбленого виконавця. На мій погляд використання інтернету для навчання це набагато зручніше, ніж ходьба по бібліотеках в пошуках тієї чи іншої інформації. Навіщо ходити витрачати свій час, коли можна прийти додому, сісти за комп'ютер, налити чашку чаю, і знайти потрібну вам інформацію.
А тепер поговоримо ще про одну можливості Інтернету. Молодь любить спілкуватися через інтернет, грубо кажучи розважаються за допомогою інтернету. Деякі люблять обговорювати ті чи інші питання на форумах, інші використовують інтернет для пошуку своєї другої половинки. У глобальній мережі на найбільш популярних сайтах odnoklassniki і vkontakte можна спілкуватися годинами. На цих електронних сторінках можна зустріти старих друзів, познайомитися з новими, навіть якщо вони знаходяться за тисячі кілометрів. Крім цього був проведений соціальне опитування за результатами якого з'ясували, що молоді люди воліють комунікації в Інтернеті реальному спілкуванню. І тому багато підлітків додають у друзі щоденно по десятку людей яких вони в реальності ніколи не бачили.
72% учасників опитування повідомили, що в реальному житті вони часто відчувають себе поза соціумом, їм складно віднести себе до певної соціальної групи. Все це, за оцінками самих же користувачів, призводить до складнощів у підтримці тісних дружніх стосунків у реальному житті. При цьому майже половина опитаних (43%) назвали дружбу одним з головних факторів щасливого й успішного майбутнього.
Ми провели опитування серед молоді Міжгір'я і прийшли до висновку інтернет займає дуже значну частину життя і нашої молоді: за часом від двох 2 до 6 годин, це не рахуючи «аськи», а якщо з нею щось від 6 до 16 годин на добу! Зрозуміло нас зацікавило питання де, з якою метою і головне чому проводять більше половини робочого часу в мережі інтернет?
Які на Ваш погляд найбільш відвідувані сайти молоддю і чому?
Коли ми запитали а чи змогли вони без інтернету і що б було якщо б його раптово відключили, і отримали досить суперечливі, але в чому то схожі відповіді:
Говорити про переваги Інтернету можна нескінченно, проте важливо зазначити, що всі його можливості будуть радувати тільки в тому випадку, якщо він не буде замінювати молоді реальне життя. Адже у реальному житті багато інших цінностей, багато більш яскравих і барвистих подій які не можливо замінити віртуальними можливостями інтернету. Хочете моя думка? Я сама є представником молоді та я користуюся інтернетом щодня. Я не можу уявити наше життя без нього, але все добре, що в міру розумно.
 
АлинаДата: Четвер, 10.11.2011, 16:25 | Сообщение # 3
Рядовий
Группа: Користувачі
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
Чому молодь любить спілкуватись в Інтернеті?

На сьогоднішній день Всесвітнє павутиння Інтернету пробралося навіть у найвіддаленіші куточки Землі, зо собою залишаючи шлейф із сотень і тисяч людей, що знайшли одне одного саме там. «ВКонтакте», «Одноклассники», «Facebook» і ще десятки соціальних мереж покликані зробити людей доступнішими для знаймств, дружби; допомогти налагодити контакт із тими, хто знаходиться за сотні тисяч кілометрів від тебе.
Найчастіше в Інтернеті «сидять» молоді люди років до 30. Чим їх приваблює віртуальне спілкування?
По-перше, це та сама приваблива пропозиція мати друга за кордоном. Це не лише спосіб похвалитися перед іншими друзями і потренувати свою іноземну мову, а ще й чудова можливість дізнатись про культуру, звичаї та свята тієї країни.
По-друге, це вихід, якщо ти фізично не можеш реально поспілкуватись зі своїми друзями: захворів чи лежиш у лікарні, чи просто переїхав у інше місто.
Потім, в Інтернеті можна не лише писати повідомлення один одному, а й обмінюватися фото, відео та музикою, що навряд чи можливо в справжньому житті.
Найсвіжіші новинки музики та іншого культурного світу молодь найчастіше дізнається в Інтернеті, і спілкуванні один з одним. Легко можна довідатися, що робить твій улюблений співак, актор чи музична группа саме в цей момент – досить лише зайти на їх сайт, або на їх сторінку у «Facebook» або «Twitter», подивитись тільки-но зроблені фото і навіть написати повідомлення своєму кумиру!
Отож, незважаючи на ряд існуючих недоліків (наприклад, псування зору через випромінення монітора або відрив від реального життя), Інтернет все-таки об’єднує людей і є дуже корисним; розширює коло знайомих та кругозір.
 
марьяна2012Дата: Вівторок, 08.05.2012, 14:33 | Сообщение # 4
Рядовий
Группа: Користувачі
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
Досить гарну статтю прочитала в журналі «Дніпро», раджу всім прочитати:
Інтернет-залежність
Любі друзі, я вважаю, що сучасна людина не може обійтися без Інтернету! Одного разу в мене зник доступ до Мережі — і ось як я почала дивитися на цей світ. Отже.
Коли мені відключили Інтернет, я вперше поїла на кухні. Прибрала у кімнаті — сфотографувала порядок. Сказала: «Мені подобається». Подивилась в дзеркало— потрібно змінити аватар. Зачесалась. Очманіти можна, але ж сьогодні в мене день народження, а без Інтернету мене ніхто так і не привітав. Лежу на ліж¬ку, дивлюся на стіни кімнати й уявляю привітання від друзів. Зайшла на кух¬ню: хтось не помив дві тарілки. Шкода, що не можна передивлятися гостей. Подзвонила сусідка — запросила на чай. Сказала , можливо, зайду, щоб не образити. Помітила у кутку кімнати телевізор. Як його ввімкнути? «Зайшала »: багато класних сайтів. Трохи згодом подзвонили у двері й запропонували пилосос. Уперше в житті побачила, який вигляд має «спам». Прийшов друг із пилососом. Здається, його взломали. Подивилась у вікно. Якийсь «троянсь¬кий кінь» гамселив восьмикласника. Приїхав антивірусник міліції й погрузив усіх у сховище. Вийшла на вулицю, біля магазину безробітний орк сороко¬вого левелу стрельнув тридцять золотих. Зайшла у магазин: купила коли, надпила. От не люблю антивірусник менторського за постійні попередження. Ішовши по вулиці, побачила гарного хлопця й вирішила стрельнути номер, а він: «Плюс три, вісім, ноль і сім зірочок». Ну а далі ми сходили в ресторан, боулінг, покаталися на ковзанах. Помітила, що на спілкування в Інтернеті ре-ально менше грошей іде. Вирішили піти до нього додому. Бабки біля під'їзду за¬питали, як мене звати й дівоче прізвище матері. Сказала, що поштар, а вони відповіли, що такий нік уже зайнятий. Дурна реєстрація на сайті. Потрібно частіше вимикати Інтернет, можливо, тоді я зможу вийти заміж... Хоча я ще молода для цього, мені лише тридцять п'ять.
 
SlovenaДата: Середа, 05.12.2012, 15:04 | Сообщение # 5
Рядовий
Группа: Користувачі
Сообщений: 5
Репутация: 0
Статус: Offline
Ще один варіант, який почула від дівчинки-підлітка, доньки моєї знайомої: я можу перервати спілкування в будь-який момент, взяти паузу, щоб обдумати відповідь. В звичайному спілкуванні ти не завжди маєш можливість замислитись. Отак!

Я на сторожі коло їх
Поставлю слово.
Тарас Шевченко.

Ласкаво просимо в "Світ слова"!
 
ryslandgogoДата: Субота, 26.11.2022, 09:42 | Сообщение # 6
Рядовий
Группа: Користувачі
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
аа

Сообщение отредактировал ryslandgogo - Субота, 26.11.2022, 09:42
 
Форум » Давайте поспілкуємося!!! » Сторінки спілкування » Чому молодь любить спілкуватися в інтернеті?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Мірошник Інна Олексіївна © 2024